Nieuws

Groot galadiner van Les Patrons Cuisiniers op 24 januari 2016

Wie in één keer van meerdere restaurants van Les Patrons Cuisiniers wil genieten, moet 24 januari 2016 in de agenda zetten. Dan geeft het culinaire samenwerkingsverband een groot gala. Consumenten kunnen reserveren voor het ‘Grand Gala du Patrons’.

‘Wat is er leuker voor de gast om een culinair feest mee te maken waarbij 24 koks, dat is inclusief onze voorzitter Cees Helder, met prachtige producten aan het werk gaan’, aldus Martin Kruithof, een van de leden van Les Patrons Cuisiniers over het galadiner.

Het galadiner op zondagmiddag en zondagavond 24 januari 2016 wordt gehouden in Bunnik. Er wordt gemikt op 250 tot 300 gasten. ‘De sommeliers zullen aan het werk gaan met grote flessen wijn en de vrouwen van de koks zijn de gastvrouwen’, belooft Kruithof.

Het galadiner, genaamd Grand Gala du Patron, wordt gehouden op Landgoederij Cammingha in Bunnik. Dit vanwege de centrale ligging in ons land. Wie aan wil schuiven en wil genieten van de heerlijkheden van de 24 koks, kan reserveren door een mail te sturen naar het secretariaat van Les Patrons Cuisiniers, of te mailen naar de bestaande restaurants die lid zijn van Les Patron Cuisiniers.

Vorig artikel

Presentatie culinaire gids Gault&Millau maandag 2 november

Volgend artikel

Landgoed Duin & Kruidberg heropent koetshuis Nova Zembla

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.