Nieuws

Grolsch Dagvers Pilsner bij ’t Lansink in Hengelo

Wie een glas van het nieuwe, dagverse bier van Grolsch wil proeven, moet naar ’t Lansink in Hengelo. Dit is een van de locaties waar sinds vandaag Grolsch Dagvers Pilsner wordt geschonken.

We voegen er meteen aan toe dat je wel snel moet zijn. Want het gaat om een gelimiteerde voorraad bier. Eigenaar Richard van den Hoeven van tuindorphotel ’t Lansink heeft zojuist 5 fusten van 30 liter geleverd gekregen.

Grolsch Dagvers Pilsner is vandaag verspreid over verschillende taplocaties in het land. Het bier is gemaakt ter ere van het 400-jarig jubileum van Grolsch.

Lars van Galen
Grolsch Dagvers Pilsner is de ongefilterde variant van Grolsch Premium Pilsner en komt rechtstreeks uit de lagertank. Door het verse karakter en de natuurlijke troebeling kent het bier een volle smaak die omschreven wordt als puur, soepen en zacht. Het speciale bier is slechts 30 dagen houdbaar.

‘We gaan het bier zodadelijk proeven. Onze chef Lars (Lars van Galen, red.) kan er een mooi bijpassend gerecht bij maken. Een mooi kalfswangetje doet het volgens mij wel goed. Wie proeven wil is van harte welkom. We schenken het bier in een groot glas en staat voor 3,75 euro op de kaart’, aldus Van den Hoeven.

 

 

Vorig artikel

Workshop sabreren tijdens kerstborrels bij Hilton The Hague

Volgend artikel

14 keer koken met pompoen

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.