Nieuws

Groene Hart en restaurants op zoek naar beste streekproduct

Vier restaurants in het Groene Hart serveren tot en met zondag 24 november een speciaal menu van vier gangen met daarin per gerecht minimaal één streekproduct. Gasten bepalen per eetgelegenheid de beste gang en uit die selectie kiest een jury het Groene Hart Streekproduct van het Jaar.

Ga je in de periode tot en met zondag 24 november eten bij Brasserie Springer in Schoonhoven, De Watergeus in Noorden, De Limonadefabriek in Streefkerk en/of Jean Marie in Gouda, dan kun je bijdragen aan de keuze voor het Groene Hart Streekproduct van het Jaar.

Viergangenmenu
Deze vier eetgelegenheden serveren namelijk een viergangenmenu met daarin in ieder gerecht minstens één streekproduct. Als gast geef je aan welke gang je het meest is bevallen.

Jury
Een professionele jury buigt zich vervolgens over de vier door de gasten gekozen gangen en dat levert uiteindelijk het Groene Hart Streekproduct van het Jaar op. De verkiezing wordt dit jaar voor de elfde keer georganiseerd, in 2019 door de Stichting Groene Hart.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Chef Hans Snijders weg bij Château Neercanne Maastricht

Volgend artikel

De Herberg van Smallingerland biedt taxiservice aan

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.