Nieuws

Gratis zelftest bij vergaderarrangement bij De Heerlickheijd van Ermelo

De Heerlickheijd van Ermelo biedt volgens eigen zeggen als eerste vergader- en congreslocatie in Nederland vergaderarrangementen aan inclusief gratis COVID-19 zelftesten.

Het gaat om antigeentesten van de bedrijven Roche en Joinstar. Zo kunnen bedrijven en organisaties, die genoeg hebben van online besprekingen, elkaar weer veilig op locatie ontmoeten.
 
Direct vanaf het begin zijn er in het hele hotel diverse aanpassingen gedaan conform de bepalingen van het RIVM. Elke wijziging werd doorgevoerd. De veiligheid en gezondheid wordt op deze wijze van zowel gasten als medewerkers maximaal gewaarborgd, zo laat het Gelderse 4-sterrenhotel weten.

Het hotel stelt de sneltest in het vergaderarrangement gratis ter beschikking. De deelnemer ontvangt de test voordat de meeting start, en ziet direct de uitslag. Met dit initiatief laat de Heerlickheijd zien dat beurzen, congressen en andere bijeenkomsten volgens de hoogste veiligheidsnormen kunnen plaatsvinden.
 
‘Preventief testen geeft een extra gevoel van veiligheid bij het organiseren van een vergadering in deze onzekere tijden. Op dit moment zijn bijeenkomsten tot 30 personen op locatie toegestaan. De catering is op basis van take-away. De gast nuttigt lunch of diner op de hotelkamer of tijdens een wandeling door de Franse tuin of het bos’, aldus de eigenaren Wim Snellaars en Janette Sybrandy van Hotel Heerlickheijd van Ermelo.

De Heerlickheijd van Ermelo is een luxueus 4-sterrenhotel, wellnesslocatie en congrescentrum op de Veluwe. Het hotel beschikt over 127 hotelkamers en suites, uitgebreide congres- en vergaderzalen, een restaurant, een terras, ruime lounge, bar met bowlingbanen, Beauty & Health Center, fitness & een wellnesscentrum met een overdekt zwembad, Turks stoombad, whirlpool & Finse sauna’s.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Wat van ver komt, is niet altijd lekkerder

Volgend artikel

Exclusieve private dining experiences bij hotelrestaurants van Alliance

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.