Nieuws

Grand Gala des Patrons in 2020 op zondag 26 januari

Het Grand Gala des Patrons vindt in 2020 plaats op zondag 26 januari. Een keer per jaar verzorgen de bij Les Patrons Cuisiniers chefs een gezamenlijk diner op een bijzondere locatie. Waar volgend jaar wordt gekookt, is nog niet bekendgemaakt. De kaartverkoop start binnenkort.

Samen genieten, is waar het bij de bij Les Patrons Cuisiniers aangesloten chefs om draait. Eens per jaar doen ze dat letterlijk samen. Tijdens het Grand Gala des Patrons verzorgen de patrons gezamenlijk een exclusief diner.

Les Patrons Cuisiniers
In 2020 vindt dit evenement plaats op zondag 26 januari. De locatie is nog niet bekendgemaakt en de kaartverkoop start binnenkort.

Wil je zeker weten dat je niets mist, volg dan de restaurantvereniging. Uiteraard melden wij het ook als we daarover meer weten.

Begin dit jaar was het Hulstkampgebouw in Rotterdam voor dit exclusieve gala. ChefsFriends mocht de avond in een video vastleggen.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Landgoed Duin & Kruidberg 110 jaar oud en springlevend

Volgend artikel

Culinaire reis door de polder bij jubilerend De Nieuwe Polderkeuken

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.