Nieuws

Golfarrangement bij De Gieser Wildeman tijdens KLM Open

De Gieser Wildeman in Noordeloos serveert tijdens het KLM Open 2016 een speciaal golfarrangement. Van 8 tot en met 10 september geniet je voor 52,50 euro van een driegangenlunch en voor 65 euro van een viergangendiner. In beide gevallen inclusief koffie ot thee met friandises.

Combineer je bezoek aan KLM Open met een gastronomische lunch of gastronomisch diner bij De Gieser Wildeman in Noordeloos.

Speciaal voor golfliefhebbers is een aantrekkelijk arrangement samengesteld. Overigens ook beschikbaar voor mensen die geen bezoek brengen aan het prestigieuze toernooi.

Lunch en diner
Een driengangenlunch inclusief koffie of thee met friandises kost 52,50 euro. Heb je een voorkeur voor een diner, dan geniet je van vier gangen en koffie of thee met friandises voor 65 euro.

Reserveren
Reserveren kan via telefoonnummer (0183) 58 25 01 of door het sturen van een e-mail naar info@degieserwildeman.nl onder vermelding van golfarrangement.

Ben je aan een bepaalde tijd gebonden, geef dit dan even door bij de reservering. In dat geval zorgen de medewerkers van het restaurant dat je op tijd klaar bent.

The Dutch Spijk
Het KLM Open 2016 vindt plaats van donderdag 8 tot en met zondag 11 september en vindt plaats bij The Dutch in Spijk.

Michelinster
De Gieser Wildeman is in het bezit van één Michelinster en aangesloten bij restaurantvereniging Alliance Gastronomique.

Vorig artikel

Wijnen uit Zuid-Spanje in de hoofdrol bij De Kloostergang

Volgend artikel

Exclusief vegetarisch diner Sidney Schutte en Jason Pan

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.