Nieuws

Goed eten en goed slapen tijdens Bilderberg Winterweken

Bilderberg promoot de komende periode met de Bilderberg Winterweken. Zeventien hotels doen mee waarbij het gaat om goed eten en goed slapen. En wie boekt, krijgt een wintercheque ter waarde van 25 euro cadeau.

Het arrangement bestaat uit 2 overnachtingen, 2 maal een ontbijt, een culinair driegangendiner op de eerste avond en een wintercheque ter waarde van 25 euro om te besteden in het hotel.

Zeventien hotel van Bilderberg doen mee aan de actie waaronder Hotel Klein Zwitserland in Heelsum, Kasteel Vaalsbroek in het Limburgse Vaals, het Garden Hotel in Amsterdam en Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag.

Wellness centre
De meeste hotels van Bilderberg beschikken over een hotelbar, een restaurant, zwembad en sauna. Daarnaast zijn er nog diverse hotels met een wellness centre.

Bilderberg is een Nederlandse hotelketen en telt totaal 18 hotels. Die niet alleen worden gebruikt om te overnachten, maar ook om te vergaderen. De hotels liggen verspreid door het land.

Video: Landgoed Lauswolt

Vorig artikel

Hostellerie De Hamert komt met Alliance-jubileumarrangement

Volgend artikel

Pillows Anna van den Vondel nieuw boutique hotel in Amsterdam

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.