Nieuws

Glenfiddich-whisky tasting bij Savarin in Rijswijk

Savarin in Rijswijk en Glenfiddich slaan de handen ineen voor een bijzonder whisky pairing-diner. Donderdag 25 mei kun je als liefhebber genieten van het verhaal van dit bekende merk en haar smaken proeven. Chef-kok Michiel Buker zorgt voor vijf bijpassende gerechten.

Het Whisky & Food diner wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met Jeunes Restaurateurs d’Europe, waarbij Savarin is aangesloten.

Bijpassende gerechten
‘Onder begeleiding van Tony van Rooijen, Coen Boonstra en Eline van Zuiden word je deze avond voorzien van kennis en prachtig gepaarde gastronomische gerechten van onze chef-kok Michiel’, zo laat Eline weten aan ChefsFriends.

‘Unieke smaken’
‘Als gast word je meegenomen op reis om het verhaal achter Glenfiddich en de unieke smaken te ontdekken. Zoals de familie achter het merk ooit zei: ‘Discover the story that has been passed down generations.’

Diner van vijf gangen
De kosten voor het diner bedragen 125 euro. Dit bedrag is inclusief het vijfgangendiner, een whiskycocktail als aperitief, de Glennfiddich tasting, tafelwater en koffie-/theeservies. Vanwege het bijzondere karakter van het evenement, is er beperkte beschikbaarheid.

Lees ook:
Verhuisd Sukerieje opent met nieuwe eigenaren in Zwolle
Foto’s: Suzie’s & Van Aken in Oegstgeest vernieuwd
Heropening ’t Nonnetje vieren met klassiekers van Michel

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), WTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Bekroonde hotelconciërge wil ‘influencer zijn op zijn vakgebied’

Volgend artikel

Mikel Pouw introduceert vegetarische lijn Nice to Meat 0.1

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.