Nieuws

Ghylaine Hoeben nieuwe directeur/gastvrouw van Kruisherenhotel Maastricht

Ghylaine Hoeben (30) is vanaf 1 juni 2025 de nieuwe directeur/gastvrouw van het Kruisherenhotel Maastricht. Ze beschikt over ruime internationale ervaring in de hotellerie.

Eerder werkte Hoeben als f&b manager bij onder andere W Amsterdam, W Ibiza en Hotel TwentySeven. In Maastricht staat haar een dubbelrol te wachten: die van directeur én gastvrouw.

‘Ik kijk er enorm naar uit om samen met het team de gastvrijheid tot een ware kunstvorm te verheffen. Het is een eer om te mogen bijdragen op een plek waar historie, cultuur en gastvrijheid op unieke wijze samenkomen. Mijn ambitie reikt verder dan het verlenen van diensten, ik wil onvergetelijke herinneringen creëren voor onze gasten’, laat Hoeben weten.

Als onderdeel van Design Hotels vervult het Kruisherenhotel een bijzondere rol binnen de Oostwegel Collection. Hoeben gaat zich richten op het culinaire aanbod en begeleidt daarnaast een belangrijke vernieuwingsfase van het vijfsterrenhotel, gelegen in de historische binnenstad van Maastricht.

Camille Oostwegel over Ghylaine Hoeben

Camille Oostwegel, eigenaar en algemeen directeur van Oostwegel Collection, spreekt zijn vertrouwen uit in de nieuwe directeur/gastvrouw. ‘Met Ghylaine kiezen we voor een jonge, ambitieuze directeur/gastvrouw met frisse ideeën en een groot gevoel voor kwaliteit. Haar internationale ervaring, gastronomische expertise en energie maken haar bij uitstek geschikt om het Kruisherenhotel de komende jaren naar een volgende fase te brengen.’

Oostwegel vervolgt: ‘Net als de andere directeuren zal Ghylaine bovendien een belangrijke rol spelen in het verder versterken van onze positie in de regio. Met dit team zijn we klaar voor de toekomst, waarin we onze gasten nog meer betekenisvolle en onvergetelijke ervaringen bieden’.

Lees ook:
Uitgebreid interview met Camille Oostwegel
Spectaculaire plannen Kruisherenhotel in Maastricht (video)
Blog over Maastricht: ‘onthaasten om de hoek’

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatSchmidt Zeevisla Fève chocolade en dessertsGrape ‘N’ Green en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar richard@chefsfriends.nl of rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Veranderingen bij De Koetsier: ‘Terug naar hoe we begonnen’

Volgend artikel

Leonardo Hotels neemt Oranje Hotel Leeuwarden over

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.