Vacatures

Gezocht: chef de partie voor Wolfslaar* in Breda

Vacature – Heb jij hét in je? Wil je dat hét laten zien in een met een Michelinster bekroonde keuken? Laat van je horen en vertel het team van Wolfslaar wat jouw hét is. Kunnen wij jouw overtuigen van onze hét en ga je met een ambitieus team gasten verwennen.

Allereerst….wat moet je weten over ons
Restaurant Wolfslaar bevindt zich in een voormalig, sfeervol koetshuis gelegen op Landgoed Wolfslaar in Breda. Sinds begin september is het overgenomen en staat het op eigen benen, los van het landhuis dat ook gelegen is op het landgoed.

In de keuken staan chef-kok Maarten Camps en zijn brigade de sterren van de hemel te koken. Ja, we weten dat ze dat in ieder keuken roepen en doen, maar bij ons is het echt zo. En wat ook zo is: ons restaurant is prachtig gelegen. Iedere keer als je door de toegangspoort het landgoed op rijdt, realiseer jij je op wat voor een prachtige plek je werkt.

Wij verbazen gasten bij elk bezoek met menu’s op basis van producten uit de streek, van het seizoen en uit eigen moestuin. Dat is streven naar perfectie in combinatie met een zeer prettige werksfeer. Het team bestaat uit veel jonge mensen, allemaal even gedreven en gepassioneerd.

Wat hopen we dat jij meebrengt
Het belangrijkste: enthousiasme en drive. Als je een baan als chef de partie of junior souschef én werken op hoog niveau ziet zitten, dan komt de rest vanzelf. Met hulp van je collega’s in de keuken, als dat nodig is.

En met Maarten Camps krijg je een chef, die SVH Meesterkok is, sinds 2005 een Michelinster achter zijn naam mag zetten, al meer dan twintig jaar de culinaire touwtjes in handen heeft in Breda en jou helpt bij je verdere ontwikkeling (en die ook openstaat voor jouw tips en adviezen).

Heb je ervaring in een vergelijkbare functie, vind je het fijn om dingen af te stemmen met je collega’s, ga je ook voor kwaliteit en een goed hygiëne en heb je gestudeerd op (minimaal) mbo-niveau, dan zijn we daar heel erg blij mee.

Wat kun jij van ons verwachten
Over goede arbeidsvoorwaarden hoef je met ons niet in discussie, die vinden wij logisch en hartstikke normaal. We zorgen ervoor dat je goed wordt beloond voor je bijdragen in onze keuken en je werkt vier dagen in de week.

Ook aan de secundaire zaken is gedacht. Je krijgt niet alleen hartstikke leuke collega’s en een gezellige werksfeer, maar tevens kansen om door te groeien als je dat wilt en de allerleukste personeelsuitjes.

Hebben we je enthousiasme aan kunnen zetten
Laat dan van je horen via maarten.camps@restaurantwolfslaar.com. We vinden het leuk als je het een en ander vertelt over jezelf en misschien wil je ons ook wel vertellen waarom je graag deel wilt uitmaken van het team van restaurant Wolfslaar.

We zitten achter de computer te wachten op je bericht en laten daarom ook snel van ons horen als we je bericht hebben ontvangen.

Als jij vervolgens blij bent dat wij contact met je hebben opgenomen, gaan we graag met je in gesprek. Zijn we daarna allebei blij en tevreden, dan hopen we dat je snel wilt en kunt beginnen.

Horen we van je? Wil je meer weten, voordat je reageert? Dan zijn we (ook) bereikbaar via onderstaande gegevens.
Restaurant Wolfslaar
T.a.v. Maarten Camps
Wolfslaarsdreef 100
4834 SP Breda (076) 201 49 75

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrintWTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevis, la Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Overnachten op het water bij Strandhotel Cadzand-Bad

Volgend artikel

Uit de TexMex-keuken: nacho’s met een Mexican mix

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.