Nieuws

Geschiedenis van Utrecht ontdekken met Grand Hotel Karel V

Wie aan Utrecht denkt, denkt ongetwijfeld ook aan het Domplein én aan Grand Hotel Karel V. Beide zijn te combineren met het DOMunder Arrangement, waarmee jij je als gast onderdompelt in 2000 jaar geschiedenis van het Domplein, Utrecht en Nederland.

Ontdek historisch Utrecht met DOMunder, dé attractie in Utrecht voor jong en oud, zo kondigt Grand Hotel Karel V haar speciale arrangement aan.

Domplein
‘Dompel je onder in 2000 jaar geschiedenis van het Domplein, Utrecht en Nederland. Ga op ondergrondse ontdekkingstocht vol spannende verhalen en archeologische schatten met de slimme zaklamp.’

Domkerk
En verder: ‘Ontdek het Romeinse verleden van Utrecht, evenals de roemrijke Middeleeuwen. Ervaar de verwoestende storm van 1674 waarbij het Domplein ontstond toen het schip van de Domkerk instortte.’

Restaurant
Wie het DOMunder Arrangement reserveert, verblijft in een standaard kamer in de Romeinse vleugel, geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet in Grand Restaurant Karel V, mag gebruikmaken van de vele wellness- en fitnessfaciliteiten en heeft toegang tot DOMunder.

Reservering
De tickets van DOMunder zijn verkrijgbaar op basis van beschikbaarheid. Geef bij uw reservering daarom je voorkeurstijd door.

Arrangement
Het arrangement is beschikbaar voor een vanaf-prijs van 100 euro per persoon. Reserveren kan online, telefonisch (030-233 74 61) of via e-mail (reservations@karelv.nl).

Kijk voor de voorwaarden en het volledige overzicht op de website van Grand Hotel Karel V.

Vorig artikel

Château St. Gerlach in Valkenburg wordt verbouwd

Volgend artikel

Texel in top 10 van Europese bestemmingen in Lonely Planet

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.