Nieuws

Gerenoveerd Hotel Haarhuis eerste Crafted Hotel in Benelux

Hotel Haarhuis in Arnhem is volledig gerenoveerd. Het Arnhemse stadshotel, gelegen in het hart van de Gelderse hoofdstad, is tegenwoordig een upscale viersterrenhotel, én is aangesloten bij WorldHotels Crafted Collection van de internationale hotelgroep BWH Hotel Group.

Hotel Haarhuis beschikt over 127 hotelkamers, die een modern design in een historisch gebouw combineren. Gasten die op zoek zijn naar een bijzondere ervaring kunnen verblijven in de Design Suites, wellness kamers of de  split level Lofts. De Design Suites bevinden zich aan de binnenplaats van het hotel en bieden een verfijnd ontwerp met een modern designbed en een luxe vrijstaand bad. Uitgerust met een privé-sauna, whirlpool en dakterras met een uitzicht op de stad Arnhem.

Rooftop Bar BLOU
Het hotel beschikt over verschillende eet- en drinkgelegenheden, waaronder het restaurant Perron 5, koffie- en patisserie bar HOEK en Rooftop Bar BLOU. Binnenkort zal aan dit rijtje nog een Whisky & Wine bar worden toegevoegd. Hotel Haarhuis ligt in het centrum van Arnhem, tegenover het Centraal Station en op loopafstand van tal van toeristische attracties.

‘Het is fantastisch om als eerste hotel in de Benelux toe te treden tot de nieuwe WorldHotels Crafted Collection’, aldus Wouter Dekker, General Manager van Hotel Haarhuis. ‘Na alle werkzaamheden die we hebben gedaan om onze gasten een stijlvolle en bijzondere ervaring te bezorgen, is WorldHotels voor ons de juiste keuze om ons bedrijf zowel lokaal als wereldwijd te positioneren en te laten groeien. We kijken ernaar uit om gasten van WorldHotels te verwelkomen in het nieuwe Hotel Haarhuis’.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Volendams icoon Hotel Spaander gaat weer open

Volgend artikel

Nieuwe foodtruck voor tweesterrenchef Soenil Bahadoer

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.