Nieuws

Genieten van lunch en kunst bij Wereldmuseum Rotterdam

Combineer lunch en kunst met het speciale arrangement van het Wereldmuseum in Rotterdam. De ontvangst is met aperitief, waarna je geniet van twee gangen en een glas bijpassende wijn, mineraalwater, koffie/thee met friandises en een entreekaart voor Afrika 010. Kosten 49,50 euro per persoon.

Het Rotterdamse Wereldmuseum introduceert het Lunch & Kunst Arrangement, waarbij gerechten op sterniveau worden gecombineerd met een bezoek aan de kunsttentoonstelling Afrika 010.

Arrangement
De ontvangst is met bruisend aperitief, waarna je aan tafel geniet van een lunchmenu van twee gangen inclusief een glas bijpassende wijn, mineraalwater en koffie of thee met friandises.

Afrika
Afrika 010 omvat de meest opmerkelijke stukken uit de bijzondere Afrikacollectie van het Wereldmuseum samen met enkele bruiklenen van andere Rotterdamse musea.

De tentoonstelling toont de verrassende en dynamische veelzijdigheid van Afrika in het licht van verandering en vernieuwing.

Reserveren
Voor het arrangement betaal je een (speciale) prijs van 49,50 euro per persoon. Reserveren is gewenst en kan onder vermelding van ‘Lunch & Kunst’ door het sturen van een e-mail naar restaurant@wereldmuseum.nl.

Het restaurant van het Wereldmuseum – in het bezit van één Michelinster – is op maandag gesloten en serveert op zaterdag geen lunch. Het arrangement is geldig tot en met 8 januari.

Vorig artikel

De Librije en Bolenius in lijst met beste mondiale groenterestaurants

Volgend artikel

De week op Instagram: lekker weg in eigen land

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.