Nieuws

Genieten van de Parkheuvel Cuvée en meer bij Erik van Loo

Geen keuzestress, maar eindeloos genieten! In het tweesterrenrestaurant van Erik van Loo in Rotterdam kan het met het Parkheuvel Arrangement. Je krijgt een menu van vijf gangen all-in geserveerd inclusief champagne en een fles van de eigen cuvée van de chef.

De keukenploeg heeft een vijfgangenmenu samengesteld met de mooiste producten van het seizoen. Uiteraard ontbreken de signatuurgerechten van tweesterrenchef Erik van Loo niet.

Parkheuvel Cuvée
‘Onze sommelier heeft een bijpassend glas rode wijn gekozen en we laten zien dat onze eigen cuvée prachtig gastronomisch inzetbaar is.’

Het arrangement is uitsluitend te reserveren per twee personen (450 euro) en is inclusief een glas champagne, aperitiefgarnituren, amuse, tafelwater, koffie/thee met Valhrona-chocolade en friandises en een cadeau voor thuis.

Lees ook:
Limburgs glorie in Parkheuvel Cuvée van Erik van Loo
Video: Alain Caron over Erik van Loo
Nederlandse chefs in Amerikaanse lijsten met beste restaurants

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Champagne van het huis bij De Herberg van Smallingerland

Volgend artikel

Latalis Pro Chef-koksmes: vlijmscherp, hoogwaardig en ergonomisch

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.