Nieuws

Genieten van asperges met wandeling langs Limburgse restaurants

Het seizoen van het witte goud staat voor de deur. Het heeft vier Limburgse restaurants geïnspireerd een Aspergewandeling te organiseren. Zondag 1 mei kun je al wandelend genieten van acht gerechtjes en vier glazen wijn. Onder de deelnemers het bij JRE Nederland aangesloten De Beejekurf in Venray.

‘Het zal niet lang meer duren voordat de eerste asperges boven de grond komen en wij kunnen niet wachten om dit witte goud te verwerken in onze gerechten’, aldus Mathijs Jacobs, eigenaar van De Beejekurf in Venray.

De Beejekurf
In samenwerking met drie collega’s in Venray – Brasserie ’54, BRL en Brasserie de Zwaan – is een aspergewandeling georganiseerd.

Deelnemers wandelen van restaurant naar restaurant en genieten van acht gerechtjes en vier glazen wijn.

Reserveren
De kosten bedragen 60 euro en reserveren kan alvast telefonisch: (0478) 58 18 69. Meer informatie over het evenement volgt via de website en de Facebookpagina van De Beejekurf.

JRE Nederland
Mathijs Jacobs en De Beejekurf zijn sinds dit jaar aangesloten bij restaurantvereniging JRE Nederland.

Vorig artikel

Juliana in Valkenburg maakt eten met vrienden aantrekkelijk

Volgend artikel

Nieuwe chef restaurant van hotel Het Arresthuis Roermond

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.