Nieuws

Geniet na afloop van diner bij De Saffraan van The Passion

Wil jij een bijzondere manier genieten van The Passion? Dat kan bij restaurant Saffraan in Amersfoort. Voor gasten die er hebben genoten van het diner, zijn plekken buiten op het dek plekken gereserveerd. Uiteraard met een prachtig zicht op het schouwspel en desgewenst onder het genot van een drankje.

Een mooie gelegenheid voor de last minute-beslissers. Eerst dineren bij De Saffraan en vervolgens genieten van The Passion, die dit jaar plaatsvindt in Amersfoort.

Kars van Wechem
Eigenaren Kars van Wechem en Monique Korteschiel openen de deuren van hun eetgelegenheid donderdag eerder, zodat gasten op tijd bij de voorstelling kunnen zijn.

Plek op het dek
Maar, zoals gezegd, kun je The Passion ook bekijken vanaf het dek. Na afloop van het diner is daar een aantal plaatsen beschikbaar, waar gasten staand of zittend en desgewenst onder het genot van een drankje het schouwspel kunnen bekijken.

Kars en Monique laten wel weten dat de ruimte op het dek beperkt is en dat daarbij het principe ‘vol is vol’ geldt.

De Koelkast van Kars van Wechem

Voor de rubriek De Koelkast van… zijn we onder andere op bezoek geweest bij Kars van Wechem, eigenaar van restaurant De Saffraan in Amersfoort. Bekijk de video en ontdek hoe deze is gevuld.

Vorig artikel

Ga mee op wijncursus naar Mallorca (19 juni - 22 juni)

Volgend artikel

‘Groots afscheid’ van de asperges in Kasteeltuinen Arcen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.