Hoe proef je een luxe bonbon op de juiste manier? Laat bonbon-maker Geert-Jan Heesterbeek van La Fève in Maastricht je meenemen op een smaakvolle reis. In deze video leer je hoe je met één hap een verhaal van smaken, structuren en kleuren kunt beleven. Bekijk de video en laat je inspireren om zelf te genieten van deze heerlijke creaties.
Deze bijdrage is gemaakt in samenwerking met la Fève chocolade & desserts, één van de vrienden van ChefsFriends. Voor meer informatie over chocolade en bonbons, kun je terecht op de website van de Maastrichtse chocoladespecialist. Ook ‘Vrienden van…’ worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.
Lees verder
-
Restaurant DeliCees verhuist naar een andere locatie in Dordrecht. Eigenaren Ester Weber en Cees Timmerman…
-
Restaurant & Hotel Spa Savarin in Rijswijk heeft met Richard de Vries een ervaren chef-kok…
-
Creekstone is een bijzonder veeprogramma met strenge eisen. Het vlees van Creekstone staat dan ook…