Dat er qua smaakcombinaties veel mogelijk is met bonbons, weten we. Maar als Gert-Jan Heesterbeek van la Fève vertelt over opvallende smaakcombinaties bij bonbons klapperen onze oren telkens opnieuw. In deze maandvideo van onze Limburgse chocovriend gaat het over 5 bijzondere bonbonvullingen.
Deze bijdrage is gemaakt in samenwerking met la Fève chocolade & desserts, één van de vrienden van ChefsFriends. Voor meer informatie over chocolade en bonbons, kun je terecht op de website van de Maastrichtse chocoladespecialist. Ook ‘Vrienden van…’ worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.
Lees verder
-
Restaurant DeliCees verhuist naar een andere locatie in Dordrecht. Eigenaren Ester Weber en Cees Timmerman…
-
In de Noordzee zwemt een vis die misschien niet de bekendheid van zalm of tonijn…
-
Latour krijgt een nieuwe chef. Na liefst 25 jaar neemt Marcel van Lier in juli…