Blog

Geert-Jan Heesterbeek van la Fève over de aspergebonbon

Het is aspergetijd, dus we eten het witte goud graag en in verschillende vormen. In een bonbon zien we ze nog niet vaak. Geert-Jan van la Fève in Maastricht geeft deze maand tekst en uitleg over de aspergebonbon.

Deze bijdrage is gemaakt in samenwerking met la Fève chocolade & desserts, één van de vrienden van ChefsFriends. Voor meer informatie over en het bestellen van de aspergebonbon, kun je terecht op de website van de Maastrichtse chocoladespecialist. Ook ‘Vrienden van…’ worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Welk stuk vlees past het best bij welk gerecht?

Volgend artikel

Kees Meinderts opent restaurant in kas op Fries landgoed

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.