Nieuws

Geef je mening over nieuwe gerechten Herberg van Smallingerland

Herberg van Smallingerland in Rottevalle nodigt je uit voor een speciaal, interactief diner op zaterdag 2 maart. Je proeft een menu met daarin vijf nieuwe gerechten en gaat daarover in gesprek met de keukenbrigade. Met als doel om nog beter te kunnen inspelen op de wensen van gasten.

Ben je gek van koken en lekker eten, dan ben jij bij deze uitgenodigd als speciale gast van Herberg van Smallingerland in Rottevalle op zaterdag 2 maart.

Menu van vijf gangen
Voor een couvertprijs van 98 euro geniet je van een aperitief naar keuze, een menu van vijf gangen, bijpassende wijnen en koffieservies.

Interactief diner
Het diner is interactief. Je proeft vijf nieuwe gerechten en geeft daarover feedback aan het keukenteam.

Op die manier kunnen de koks het menu nog beter afstemmen op de wensen en gedachten van de gast.

‘Natuurlijk vergeten wij niet dat smaken en voorkeuren verschillen, maar die uitdaging gaan wij graag aan’, zo lezen we in de oproep.

Vind je het leuk om hierbij aanwezig te zijn, stuur dan een e-mail naar info@herbergvansmallingerland.nl of bel met telefoonnummer (0512) 34 20 64.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des Rôtisseurs en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Mannenavond bij restaurant De Burgemeester in Linschoten

Volgend artikel

Met deze kazen maak je van je kaasfondue een gegarandeerd succes

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.