Nieuws

Gala voor goede doel door restaurants Alliance Gastronomique

Een heel bijzondere avond beleven en een goed doel steunen? Het kan donderdag 8 september tijdens het Taste4Life Gala in hotel Okura in Amsterdam. De restaurants van de Alliance Gastronomique verzorgen die avond een exclusief diner, waarmee geld wordt ingezameld voor onderzoek naar speekselklierkanker.

Donderdag 8 september wordt het hoofdstedelijke vijfsterrenhotel Okura omgetoverd tot een prachtige galalocatie voor het goede doel. Alle partijen werken belangeloos mee.

Speekselklierkanker
Op initiatief van drie patiënten met speekselklierkanker wordt een sprankelend evenement georganiseerd in samenwerking met de restaurants van de Alliance Gastronomique in Nederland.

Veiling en loterij
De avond wordt geleid door Mariska van Kolck en er zijn optredens van Xander de Buisonjé. Verder zijn er een veiling en een loterij.

Reserveren
Wie bij de avond aanwezig wil zijn, kan een tafel of één of meerdere stoel(en) reserveren. Voor een stoel bedragen de kosten 275 euro, voor een tafel voor tien personen betaal je 2500 euro.

Voor meer informatie en de voorwaarden kun je terecht op de website van het Radboud Oncologie Fonds.

Vorig artikel

Signature dishes chefs restaurants Bilderberg Hotels in één diner

Volgend artikel

Achterhoekse asperge en kreeft bij Strandlodge Winterswijk

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.