Nieuws

Gala Les Patrons Cuisiniers in 2020 bij Kurhaus Scheveningen

Het Grand Gala des Patrons vindt in 2020 plaats bij het Grand Hotel Amrâth Kurhaus. De bij de restaurantvereniging aangesloten patrons verzorgen zondag 26 januari een volledig verzorgd exclusief gastronomisch galadiner bij de aan het strand van Scheveningen gelegen horecagelegenheid.

‘Samen genieten, dat is waar het bij Les Patrons Cuisiniers allemaal om draait’, aldus de filosofie van de restaurantvereniging.

Grand Gala des Patrons
Eén keer per jaar doen de aangesloten chefs dat letterlijk met elkaar, dat is tijdens het Grand Gala des Patrons.

In 2020 vindt dit exclusieve evenement plaats in Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague Scheveningen. En wel op zondag 26 januari, vanaf 16.00 uur.

Passie en plezier
Tijdens dit jaarlijkse evenement stropen de patrons de mouwen op om de gasten een in alle opzichten memorabele avond te bezorgen. In de keuken draait het dan niet alleen om hun hartstochtelijke liefde en passie voor het vak, maar ook om het plezier dat ze eraan beleven.

Reserveren
Wil jij erbij zijn? Reserveer dan nu je plek via de shop van restaurantvereniging Les Patrons Cuisiniers. De kosten per persoon bedragen 325 euro all-in. Uiteraard zijn er mogelijkheden om te overnachten.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Deze minder bekende soorten vlees zijn perfect voor de BBQ

Volgend artikel

3 x Spaanse frisse wijnen voor de zwoele zomeravonden

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.