Haralds Hospitality

Gaan koks meer gerechten uitserveren in restaurants?

Gaan koks ook dit jaar steeds vaker gerechten uitserveren in restaurants? Dit vraag houdt velen bezig. Gastheerschapkenner Harald Hovenkamp geeft hierover zijn mening in onze rubriek Harald’s Hospitality.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Vakantie in eigen land met staycation deal Pulitzer Amsterdam

Volgend artikel

Inspiration Lunch bij Beluga Loves You van Servais Tielman

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.