Vacatures

Fris in Haarlem is op zoek naar een maître/sommelier

Vacature – Chef-kok en eigenaar Rick May is op zoek naar een maître/sommelier voor zijn restaurant Fris in Haarlem. Als jij gastvrijheid ademt, wilt werken bij een zeer ambitieus bedrijf en gek bent op veel verantwoordelijkheden, dan moet je absoluut reageren.

Word jij de nieuwe maître/sommelier van restaurant Fris in Haarlem? Zoek jij een uitdagend bedrijf met veel verantwoordelijkheden? Ben je gastvrij en vind je het leuk om het gasten naar de zin te maken? Dan is chef-kok en eigenaar Rick May op zoek naar jou.

Wat bieden wij jou

  • Jaarlijks teamuitje naar het buitenland;
  • Hippe informele werksfeer;
  • Jonge en gedreven vakmensen;
  • Wij staan open voor jouw inbreng;
  • Vaste vrije dagen op zondag en maandag;
  • Gesloten voor lunch;
  • Salaris in overleg.

Wie ben jij en/of wat ga je doen

  • Vakidioot;
  • Creatief;
  • Stressbestendig;
  • Gast hoog in het vaandel (m/v);
  • Wijnkennis;
  • Waarde hechten aan bedrijfscultuur;
  • Teamplayer.

Wij bieden een leuke werkomgeving in een relaxte sfeer. Wil jij onderdeel uitmaken van ons dynamische en jonge team?

Wij brengen iedere avond ons enthousiasme over op onze gast. Heb jij net zoveel passie, gedrevenheid en vooral plezier als wij? Zie jij jezelf ons gasten in de watten leggen en ben jij niet bang om de gast mee te nemen in onze culinaire beleving?

Ons doel is om de gast voldaan en met een glimlach ons restaurant te zien verlaten. Restaurant Fris is aangesloten bij JRE-Nederland.

Word jij onze nieuwe collega of ken jij iemand in je omgeving die ons graag komt versterken? Neem dan contact met ons op. Je sollicitatie kun je richten aan Rick May en mailen naar info@restaurantfris.nl.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Stalorders: Zijn boeren de nieuwe foodsterren op tv?

Volgend artikel

Uit het Voedselbos: Max de Corte over bamboe

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.