Nieuws

Franse keuken centraal in vierde gastrobar Ron Blaauw

Ron Blaauw opent zijn vierde Gastrobar en deze keer is de hoofdrol voor de Franse keuken. Ron Gastrobar Paris opent woensdag 5 oktober aan het Kleine-Garmanplantsoen, op steenworp afstand van het Leidseplein in Amsterdam. Ook nu zijn de uitgangspunten ‘toegankelijk, betaalbaar en gastvrij’.

Na Ron Gastrobar, Ron Gastrobar Oriëntal (beide Amsterdam) en Ron Gastrobar Indonesia in Ouderkerk aan de Amstel, opent sterchef Ron Blaauw – op de foto met Agus Hermawan, de chef van Ron Gastrobar Indonesia – woensdag 5 oktober Ron Gastrobar Paris.

Restaurant Nacional
Opnieuw is de hoofdstad de locatie. De vierde gastrobar opent aan het Kleine-Garmanplantsoen in het pand waar voorheen restaurant Nacional was gevestigd.

Ron Gastrobar Paris
Bij Ron Gastrobar Paris varieert de keuze van ‘verse fruits-de-mer tot aan een généreux assortiment aan kazen en wijnen’. De gerechten zijn geprijsd vanaf 10 euro.

Leidseplein
Het pand huisvest op steenworp afstand van het Leidseplein. Het maakt het geschikt voor het concept. ‘Door de statige hoge plafonds en het brocante interieur waant de gast zich in het Parijs van de jaren 50.’

Keuken
De keuken wordt geleid door Dennis Koopmans en Fransman Paul Mercier. Maîtres Rocky Pang en Robin Klippus zijn verantwoordelijk voor de service.

Ron Gastrobar Paris is geopend van woensdag tot en met zondag vanaf 11.00 uur (keuken vanaf 12.00 uur).

Reserveren kan via de website van Rons vierde gastrobar of door het sturen van een e-mail naar paris@rongastrobar.nl.

Vorig artikel

Video lancering Taittinger Collection door Jacobus Boelen

Volgend artikel

Radio 538 in The College Hotel tijdens Amsterdam Dance Event

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.