Nieuws

Frank Uphoff nieuwe Executive Chef van Hilton The Hague

Frank Uphoff is de nieuwe Executive Chef van Hilton The Hague. De nieuwe menukaart van Frank wordt op 14 april geïntroduceerd.

Frank Uphoff is geen onbekende binnen Hilton. In het verleden was hij werkzaam als Executive Sous Chef bij Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa in de Verenigde Arabische Emiraten en Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa.

In totaal heeft Frank Uphoff meer dan 20 jaar ervaring in het vak en daarmee een rijke kennis op het gebied van gastronomie. Zo werkte hij in de periode van juni 2007 tot november 2008 bovendien als Chef de Partie bij Château Neercanne, destijds bekroond met een Michelinster.

Restaurant Pearl
De afgelopen maanden heeft Frank Uphoff samen met de keukenbrigade van Hilton The Hague de laatste hand gelegd aan de nieuwe menukaart voor Restaurant Pearl. Gasten van Restaurant Pearl kunnen vanaf donderdag 14 april genieten van een gevarieerde nieuwe menukaart.

Sjoerd Sybesma, Hotel Manager Hilton The Hague zegt hierover: ‘Na het vertrek van Edwin van den Heijkant hebben we bewust de tijd genomen om zorgvuldig en uitgebreid te zoeken naar een juiste en waardige opvolger. Met Frank hebben we een vakman naar Den Haag gehaald met een toekomst visie die aansluit bij het Food & Beverage concept van Hilton The Hague en Restaurant Pearl na het winnen van de Gouden Pollepel afgelopen jaar’.

Veelzijdige menukaart
Frank Uphoff, zegt over zijn aanstelling: ‘Ik zie het als een prachtige uitdaging om mijn kennis en ervaring in de praktijk te brengen bij Hilton The Hague. De afgelopen maanden heb ik al mogen ervaren dat de keukenbrigade zeer gepassioneerd te werk gaat met als eindresultaat een nieuwe veelzijdige menukaart, waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van streekproducten’.

Uphoff vervolgt: ‘Ik ben er dan ook trots op deel te kunnen uitmaken van dit professionele team en kijk er naar uit om op 14 april gezamenlijk de nieuwe menukaart te introduceren’.

Vorig artikel

Blog: Culinaire treinreis ‘t Lansink met oude stoomlocomotief

Volgend artikel

NH heropent drie Amsterdamse tophotels en lanceert nieuw merk

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.