Nieuws

François Geurds verhuist FG Restaurant naar Hofbogen Rotterdam

François Geurds verhuist zijn FG Restaurant naar de Hofbogen in Rotterdam. Het tweesterrenrestaurant wordt daar de buurman van FG Food Labs, de met één Michelinster bekroonde eetgelegenheid van de Meesterkok. FG Noodle Bar, dat vorig jaar september van start ging, maakt plaats.

De bouw van het nieuwe FG Restaurant in de Rotterdamse Hofbogen gaat deze week van start. Komende zomer moeten de deuren aan de Katshoek openen. In het nieuwe restaurant staat een nog efficiëntere keuken voorop.

FG Food Labs
Het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant wordt daarmee de buurman van FG Food Labs, dat ook wordt geëxploiteerd door François Geurds.

Door beide bedrijven naast elkaar te situeren, kan hij de controle over zijn beide restaurants 24/7 controleren.

Lloydstraat
De huidige locatie van FG Restaurant aan de Lloydstraat blijft geopend tot het pand aan de Katshoek gereed is. Dit pand staat in de verkoop.

FG Noodle Bar
De komst van François eerste zaak naar de Hofbogen heeft als consequentie dat FG Noodle Bar verdwijnt.

Deze zaak opende vorig jaar september en was zaterdag 2 april voor het laatst geopend. François meldde op Twitter dat het concept wellicht terugkomt als pop-up.

Video FG Noodle Bar

De verhuizing van FG Restaurant naar de Hofbogen in Rotterdam betekent dat FG Noodle Bar verdwijnt. Zaterdag 2 april was deze voor het laatst open. Gelukkig hebben we de video nog…

Vorig artikel

Video: Ingrid en Henrie van der Heijden over Vista Willemstad

Volgend artikel

Aspergekalender en –arrangement bij Hostellerie de Hamert

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.