François Geurds kookt begin volgend jaar met de ‘beste chef van de wereld’ volgens World’s 50 Best. Op 2, 3 en 4 februari is Mauro Colagreco van Mirazur in het Franse Menton in Rotterdam en verzorgen ze samen lunches en diners. Voor onze camera vertelt de tweesterrenchef over het evenement.
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl, Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, Laurent Smedts Import, Reitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.
Lees verder
-
Restaurant & Hotel Spa Savarin in Rijswijk heeft met Richard de Vries een ervaren chef-kok…
-
Restaurant Het Koetshuis in Bennekom begint het nieuwe jaar met een nieuwe chef-kok. De 26-jarige…
-
JRE-Nederland heeft vijf nieuwe leden gepresenteerd. Dat zijn Amused in Hardenberg, Somm in Uden, Rozemarijn…