Nieuws

François Geurds lanceert eigen cd inclusief menu

François Geurds laat weer van zich horen. De Rotterdamse tweesterrenchef heeft in samenwerking met dj Martin Damen een cd gemaakt. Flavours & Grooves laat zich naar eigen zeggen omschrijven als ‘tasty music’. François heeft er zelfs een menu bij bedacht dat wordt geserveerd in zijn restaurants.

Flavours & Grooves is een cd die naar meer smaakt en zich best laat vertalen als tasty music, aldus François Geurds over zijn nieuwste initiatief.

Dj Martin Damen
De Rotterdamse tweesterrenchef ontwikkelde in samenwerking met dj Martin Damen en platenmaatschappij M.A.R.S. een eigen cd.

François: ‘Zoveel mensen, zoveel smaken. We hebben net zo lang staan roeren en mixen totdat al die smaken samenvielen.’

FG Restaurant
Om de smaken en de muziek ook daadwerkelijk te laten samenvallen, heeft hij een Flavours & Grooves-menu ontwikkeld voor zijn Rotterdamse eetgelegenheden.

Zeven gangen bij het met twee Michelinsterren bekroonde FG Restaurant en vijf gangen bij sterrestaurant FG Food Labs. De cd is daarbij inbegrepen.

Ben je alleen geïnteresseerd in de cd, dan is deze voor 15 euro verkrijgbaar in beide hierboven genoemde restaurants.

De videoclip van Stronger, het openingsnummer van Flavours & Grooves is hieronder te bekijken.

Vorig artikel

Video: Wilco en Caroline Berends over De Nederlanden 2.0

Volgend artikel

Van der Valk-hotel Drachten viert 15-jarig bestaan

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.