Nieuws

François Geurds introduceert de FG Strippenkaart

Tweesterrenchef François Geurds start met een FG Strippenkaart. Bij iedere besteding van 50 euro in FG Restaurant, FG Food Labs en FG Bistro ontvang je een stempel. Bij een volle strippenkaart maak je kans op een luxe lunch inclusief wijnarrangement in een van zijn drie Rotterdamse restaurants.

‘Vanaf volgende week – maandag 14 november – de FG Strippenkaart’, zo is te lezen op de Facebook-pagina’s van de restaurants van tweesterrenchef François Geurds.

FG Restaurant
Voor iedere 50 euro die je besteedt in FG Restaurant, FG Food Labs of FG Bistro krijg je een stempel.

Luxe lunch
Bij vijftien stempels heb je een volle kaart, die je inlevert om kans te maken op een luxe lunch inclusief wijnarrangement in één van de restaurants. Winnaars worden per e-mail op de hoogte gebracht.

Het nieuwe FG Restaurant

François Geurds verhuisde zijn met twee Michelinsterren bekroonde FG Restaurant recent naar Katshoek in Rotterdam. ChefsFriends mocht de eerste videobeelden schieten en sprak uiteraard ook met de succesvolle chef.

Vorig artikel

Inter Scaldes, De Librije en De Leest top Gault&Millau 2017

Volgend artikel

Verwen jezelf met ZENS lifestyle design

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.