Nieuws

François Geurds introduceert all-inlunch bij FG Food Labs

François Geurds introduceert de all-inlunch bij het met één Michelinster bekroonde FG Food Labs in Rotterdam. In het restaurant aan de Katshoek geniet je voor 60 euro zeven dagen per week van de lekkerste gerechten inclusief drie glazen wijn, amuses, tafelwater en koffie/thee met huisgemaakte friandises.

‘Vanwege grote animo gaan we er na onze vakantie mee door’, zo wordt de all-inlunch voor 60 euro per persoon bij FG Food Labs aangekondigd.

Rotterdam
In het restaurant van François Geurds in de Rotterdamse Hofbogen ontvang je voor dat bedrag niet alleen de gerechten, maar ook drie bijpassende glazen wijn, amuses, tafelwater en koffie of thee met huisgemaakte friandises.

Reserveren
Het aanbod is geldig vanaf woensdag 18 januari, als de deuren van FG Food Labs weer geopend zijn. Reserveren kan door het sturen van een e-mail naar info@fgfoodlabs.nl of door te bellen met (010) 425 05 20.

Vorig artikel

Restaurant De Leuf luidt nieuwe jaar in met ‘Welkom 2017’

Volgend artikel

De Loohoeve één jaar van Marleen en Jeroen Brouwer

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.