Nieuws

François Geurds gaat koken met Franse driesterrenchef

François Geurds gaat koken met Mauro Colagreco, nummer 1 in de World’s 50 Best Restaurants. Op 2, 3 en 4 februari verzorgen de chefs bij FG Restaurant in Rotterdam een lunch en een diner. Het initiatief World’s Best Chefs is een samenwerking van de sterrenchef met reisbureau Buitenlandsche Zaken.

Als top en top elkaar ontmoeten, dan krijg je… in ieder geval een aantal fantastische lunches en diners.

FG Restaurant
Op 2, 3 en 4 februari staat Mauro Colagreco van het Franse restaurant Mirazur in Menton drie dagen achter de kachel van FG Restaurant in Rotterdam.

World’s 50 Best
De driesterrenchef, nummer 1 in de lijst van World’s 50 Best Restaurants, verzorgt er samen met François Geurds drie lunches en drie diners. Als gast geniet je van twaalf gangen, met daarbij onder andere diverse signature dishes.

Rotterdam
World’s Best Chefs, zoals de naam van het evenement luidt, is een initiatief van het Rotterdamse reisbureau Buitenlandsche Zaken, dat ook de reserveringen regelt. Zij vond in François haar vaste partner.

Mauro Colagreco
‘Ik kijk uit naar een fantastische samenwerking met Mauro Colagreco’, aldus de chef. ‘Ik deel zijn visie en geloof dat er geen betere manier is om het nieuwe jaar te starten met deze mooie samenwerking’.

Corona
Creative director Baret Dokmecian van Buitenlandsche Zaken laat weten dat coronaregels strikt in de gaten worden gehouden en gevolgd. ‘Veiligigeid gaat boven alles, maar dat betekent niet dat we geen mooie plannen maken en onze gasten de tijd van hun leven willen geven.’

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Nieuwe zaak in Zwolle voor Thérèse en Jonnie Boer

Volgend artikel

Kamer Pulitzer Amsterdam wordt tijdelijke beauty boutique

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.