Nieuws

Four hands-diner met Dennis Huwaë bij Hemingway

Het gastoptreden van tweesterrenchef Syrco Bakker bij restaurant Hemingway in Bergen op Zoom krijgt een vervolg. Vrijdag 3 april komt Dennis Huwaë van Daalder in Amsterdam naar de eetgelegenheid van grand hotel De Draak voor een ‘four hands’ diner met chef Torben Bouterse.

Na het succes van het evenement met Syrco Bakker kondigt restaurant Hemingway de volgende gastchef aan. Torben Bouterse slaat vrijdag 3 april 2020 de handen ineen met Dennis Huwaë van restaurant Daalder in Amsterdam.

Signatuurgerechten
In samenwerking met het keukenteam van Hemingway verzorgen Dennis en Torben een ‘spectaculaire’ avond. Beide chef serveren signatuurgerechten in een diner van zes gangen.

Hotel De Draak
Een van de gerechten van Dennis staat de rest van het jaar bovendien op de kaart van de eetgelegenheid van grand hotel De Draak in Bergen op Zoom. Wil je dit bijzondere evenement niet missen, volg dan deze link en reserveer vandaag nog je tafel.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import, Reitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Wijngids Grootspraak: ’t Nonnetje Restaurant van het Jaar

Volgend artikel

Video: Alain Caron over Jacob Jan Boerma

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.