iSnaps

Fotoverslag Food Truck Festival TREK Nijmegen

Vrijdagmiddag om 16.00 uur gingen de poorten open van Food Truck Festival TREK in Nijmegen. In het Hunnerpark nabij de Waalbrug was er mede door het fraaie weer sprake van een zeer goede start van dit meerdaagse eet- en drinkfestival.

ChefsFriends.nl nam op de eerste avond een kijkje en was positief verrast door de grote hoeveelheid bezoekers en de zeer ontspannen sfeer. Overal in het park op het gras, op kantinebanken of slenterend over de parkpaden genoten bezoekers zichtbaar van de hapjes en drankjes.

Naast de gebruikelijke stoere hamburgers en biologische frieten waren er ook minder gangbare hapjes te proeven. Zo deden de kort op de barbecue bereide scheermessen het goed en was er opvallend veel interesse voor het exotische hapje ‘krekel op een stokje’.

Jullie ChefsFriends-verslaggever hield het onder andere op een heerlijk sushihoorntje met zalm en avocado, gefrituurde uienringen met een lichte dressing van yoghurt, karnemelk en kruiden, en op advies van zoonlief een kaasplankje met oude kaas, kruidenkaas met honingklaver, brie met fenegriek, vers brood met een volle lepel met heksenkaas, appelstroop en grove mosterd. Heerlijk!

Wil je ook nog genieten van dit heerlijke streetfood, op beter gezegd parkfood. Ga dan morgen of zondag naar Nijmegen. Food Truck Festival TREK in Nijmegen is zaterdag van 14.00 tot 24.00 uur en zondag van 14.00 tot 22.00 uur open.

Het beste is om met de fiets te komen. Of anders het openbaar vervoer. Vanaf Nijmegen Centraal zijn er verschillende bussen die stoppen bij bushalte Hunnerpark. Wie met de auto komt, dan het beste parkeren in parkeergarage Kelfkensbos, gelegen bijna onder het stadspark.

Mocht jou iets opgevallen zijn op Food Truck Festival TREK Nijmegen, laat het ons dan weten. Of deel het met onze lezers in het reactieveld onder dit artikel.

 

Vorig artikel

Theor Verplancke spreekt af bij Lot & De Walvis in Leiden

Volgend artikel

Foto’s en verslag Culinair Zandvoort

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.