iSnaps

Fotoverslag Food Truck Festival TREK in Maastricht

Zuid-Limburg maakt dit weekend kennis met het festivalfenomeen TREK. Ruim 35 foodtrucks staan drie dagen lang in het Stadspark van Maastricht. Naar schatting komen ruim 15.000 bezoekers af op de eerste aflevering van het Food Truck Festival TREK in Maastricht.

Het duurde vrijdagmiddag niet lang voordat de koks van de foodtrucks aan de slag konden. Kort na de opening om 16.00 uur stegen de eerste rookwolken op boven de groene long van Maastricht. Na een verkennend rondje plaatsten veel aanwezigen hun eerste bestelling bij een burgertruck, frietkar of noodlewagen.

Ruim 35 uiteenlopende foodtrucks waren naar het zuiden van het land gekomen om daar de festivalbezoekers te vermaken. Als de primeur slaagt, en waarom niet, dan is de kans groot dat Maastricht een vaste plek krijgt op de agenda van TREK.

Het Food Truck Festival TREK in Maastricht is zaterdag 30 mei van 14.00 tot 24.00 uur en zondag 31 mei van 14.00 tot 22.00 uur. De toegang is gratis. Naast eten en drinken is er ook aandacht voor muziek. Kortom, een prima festival om eens te bezoeken.

Vorig artikel

Zeven spraakmakende Vivino-members om te volgen

Volgend artikel

Ron Blaauw over Ron Gastrobar Oriëntal Amsterdam

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.