Nieuws

Foto’s vernieuwde kamers Golden Tulip Noordwijk Beach

Golden Tulip Noordwijk Beach is een grootschalig renovatie traject gestart. In april dit jaar werden de eerste werkzaamheden afgerond. De volledige derde etage van het hotel werd gerenoveerd en gerestyled en wij hebben de foto’s.

Hiermee kan het hotel zowel de hedendaagse leisure als zakelijke markt perfect bedienen. De nieuwe look en feel heeft invloeden van Art Deco en Art Nouveau. Ook plannen voor de volgende fase van renovatie liggen al op de planken.

De eerste fase van het grootschalige renovatie traject bij Golden Tulip Noordwijk Beach is afgerond met de volledige renovatie en restyling van de derde etage. Het nieuwe interieur is ontworpen door interieur architect Eddy Thiemens van TMWRK Styling en Interieur Architectuur en past perfect bij de nieuwe Golden Tulip look & feel.

Golden Tulip Noordwijk Beach
Qua materialen is gekozen voor massief hout, leder en linnen die gecombineerd zijn met grafische patronen en strak geschilderde wanden. Met kleine details als ingelijste decoraties wordt verwezen naar de historie van het hotel dat in 1910 al het decor was van een ontmoeting tussen Sigmund Freud en Gustav Mahler.

Evgeny Vreijling, General Manager van Golden Tulip Noordwijk Beach, zegt ontzettend trots en blij te zijn met de ontwikkelingen van de afgelopen maanden. ‘We zetten nu met een groot deel van onze kamers de stap naar de toekomst van ons hotel’.

Restaurant Noordzee
Golden Tulip Beach Noordwijk is een viersterren hotel direct gelegen aan het strand en de sfeervolle boulevard van Noordwijk. Het hotel beschikt over 82 comfortabele kamers voorzien van alle gemakken, waarvan 34 zeezicht kamers (3 Executive kamers) en 48 kamers met zicht op het dorp Noordwijk.

De tien vergaderzalen beschikken over alle hedendaagse faciliteiten en het Relax Centre met zwembad, sauna en stoombad zorgen voor de nodige ontspanning. Bij mooi weer kunnen gasten genieten van het gezellige terras waar heerlijke cocktails en snacks geserveerd worden. ’s Avonds kunnen gasten terecht bij restaurant Noordzee.

Vorig artikel

Airborne-arrangement bij diverse hotels van Bilderberg

Volgend artikel

Aanbieding: Exclusieve 3-daagse wijnreis naar Valencia

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.