Nieuws

Foto’s vernieuwd restaurant ’t Vlasbloemeken in Koewacht

Het met een Michelinster bekroonde restaurant ’t Vlasbloemeken in Koewacht is vernieuwd. ‘We hebben alles onder handen genomen’, zo laat chef-kok en eigenaar Eric van Bochove weten aan ChefsFriends. ‘We wilden graag meer kleur en uitdaging in het interieur, en dat is op een schitterende manier gerealiseerd.’

Bianca en Eric van Bochove hebben de verbouwing onder andere laten uitvoeren, omdat ze in 2020 vijftien jaar in de zaak zitten en dat willen vieren. ‘Na goed overleg met interieurontwerper Arendsslot in ’s-Heer Arendskerk zijn ze aan de slag gegaan en hebben ze een schitterend plan voor ons uitgewerkt’, aldus Eric.

Warme kleuren
‘We wilden graag meer kleur en uitdaging in het interieur en daarmee is de ontwerper op een schitterende manier mee aan de slag gegaan. Er is gewerkt met combinaties van warme kleuren en materialen, een hoogpolig tapijt dat voelt als thuis en met kleuren die je omarmen als een warme deken.’

Jubileum
Eyecatcher is een glimmende lamp achterin de zaak. ‘Het resultaat is verbluffend, we zijn bijzonder trots op het resultaat. In de loop van het jaar gaan we ons jubileum op meerdere manier vieren.’

Restyling menu
Op dit moment serveren Bianca en Eric, die met hun restaurant zijn aangesloten bij JRE-Nederland, een restyling menu: vier gangen inclusief aperitief voor 60 euro per persoon. Beschikbaar op 16, 19 en 26 maart. Reserveren kan onder vermelding van ‘restyling menu’.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Diner bij kaarslicht bij Serre Amsterdam tijdens Earth Hour

Volgend artikel

Iedere maand special dinner bij FG Restaurant Rotterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.