Precies op tijd voor de eerste lunchgasten is de restyling van La Provence in Zaltbommel dinsdag 3 januari afgerond. Het restaurant van Luc van Iersel, aangesloten bij Euro-Toques, was een week gesloten om het interieur volledig te vernieuwen. Wij ontvingen de eerste foto’s, genomen nog voordat de deuren weer openden.
De keuken van La Provence in Zaltbommel is ambachtelijk Frans, met veel aandacht voor producten uit de streek. De afgelopen twee jaar serveerde chef-kok en eigenaar Luc van Iersel in de zomermaanden zijn Poldermenu, samengesteld met enkel producten uit de Bommelerwaard.
Lees verder
-
Het met een Michelinster bekroonde Sense Restaurant verhuist naar Vught. Vanaf donderdag 8 mei ontvangen…
-
Het voormalige Paleis van Justitie in onze hoofdstad is omgebouwd tot een vijfsterrenhotel. Rosewood Amsterdam…
-
Restaurant Elysianne opent de deuren in Amsterdam. Chef-kok Matt Pace brengt de Creoolse keuken uit…