Home / Nieuws / Foto’s nieuw interieur voor sterrestaurant Perceel



Foto’s nieuw interieur voor sterrestaurant Perceel



Restaurant Perceel Capelle aan den IJssel

Restaurant Perceel in Capelle aan den IJssel heeft een nieuw interieur gekregen. Het sterrenrestaurant van Sharon Tettero en Jos Grootscholten heeft een nieuw eigentijds en warm interieur gekregen, waarin associaties met bloemen een rol spelen.

Het restaurant kreeg een warme, huiselijke sfeer met een vleugje nostalgie. Luxe stoffen als fluweel, verrassende kleurnuances en associaties met bloemen spelen een grote rol. De bloemen in het interieur verwijzen naar de eetbare bloemen die chef Jos Grootscholten  graag gebruikt in zijn gerechten.

Sharon Tettero: ‘De indeling van het restaurant is drastisch veranderd. Zowel de toegangsdeur tot het restaurant als de bar is verplaatst, waardoor er meer ruimte en een betere logistiek is ontstaan. De monumentale hal heeft allure gekregen. Nieuw is de chef’s table direct bij de keuken waar plaats is voor maximaal vier personen’, aldus eigenaresse Sharon Tettero.

Sharon vervolgt: ‘Eyecatcher is het hangende door onszelf gemaakte bloemenperceel met gedroogde gewassen en bloemen in het hart van het restaurant, dat onze liefde voor het eetbare landschap weerspiegelt. De nieuwe inrichting past echt bij ons, we zijn er heel blij mee’.

Het restaurant van gastvrouw-sommelier Sharon Tettero en chef Jos Grootscholten opende in juli 2010 de deuren in het voormalige raadhuis in de historische kern van Capelle aan den IJssel. De naam Perceel verwijst naar de grond waarin Jos zijn kruiden en eetbare bloemen teelt. Uit de keuken van Jos komen elegante, verteerbare gerechten, waarbij het product herkenbaar blijft. Hij werkt graag met vis, groente, kruiden en eetbare bloemen.

Met ingang van de gids 2012 werd Perceel bekroond met een Michelinster en in 2013 werd Jos uitgeroepen tot Belofte van het Jaar door Gault&Millau. Eveneens in 2013 werd het paar uitgeroepen tot winnaar van de Capelse Ondernemersprijs. Perceel is aangesloten bij restaurantvereniging Les Patrons Cuisiniers.

Lees verder

Schrijf je in en mis niets!

Ontvang gratis onze inspiratiemail in je mailbox en mis niets!

De beste recepten van onze beste chefs

De beste chefs delen hun beste gerechten in onze recepturenbank. En nu denk je wellicht: die kan ik toch niet maken. Jawel hoor. De ingrediënten en benodigde apparatuur zijn afgestemd op de thuiskok, die in zijn eigen keuken graag bakt, grilt en stoomt.

De recepturenbank is gevuld met gerechten van diverse sterrenkoks, maar toegankelijk gemaakt voor de hobbykok. Lekker thuis koken met recepten van Martin, Michel en Hans.

Kijk rond in onze showroom

Onze showroom is gevuld met de leukste en lekkerste producten en diensten. Je kunt er terecht voor aanbiedingen, smakelijke kortingen en andere voordelen.

Snuffel er eens rond en laat je inspireren. Als cadeau voor jezelf of om anderen mee te verrassen.

showroom bonbons

© Copyright ChefsFriends.nl – Een activiteit van R & R media en advies.