Nieuws

Foto’s: art de vivre bij boutique hotel Weeshuis in Gouda

Gouda is een parel rijker. Relais & Châteaux WSHS staat voor het leven vieren, gezelligheid en goed eten en drinken. Het boutique hotel in het centrum huisvest in het voormalige weeshuis uit 1599 en beschikt over 25 kamers, een restaurant en een cocktailbar. Eigenaren zijn Sharon en Lennart van Gastel.

De hele maand juni kun je gebruikmaken van de openingsaanbieding. Wie reserveert voor een overnachting inclusief diner en ontbijt, ontvangt een korting van 50 euro, een upgrade (op basis van beschikbaarheid) en gratis citybikes.

Lees ook:
Deel 1 video-interview chef Martijn Kajuiter

Nieuw Relais & Châteaux Weeshuis Gouda zoekt collega’s

Sterchef Martijn Kajuiter aan de slag bij boetiekhotel WSHS in Gouda

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Protestantse kerk in Valkenburg wordt restaurant Ambrozijn

Volgend artikel

Thomas Groot en Richard van Oostenbrugge van start met De Juwelier

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.