Nieuws

Food Truck Festival TREK ontvangt 200.000e bezoeker

Reizend Food Truck Festival TREK heeft zaterdag 18 juli de 200.000e bezoeker van dit jaar mogen verwelkomen. Dit mooie aantal werd bereikt tijdens de editie in het Amstelpark in Amsterdam. Van 10 tot en met 13 september doet het festival Den Haag nog aan.

TREK Amsterdam is de voorlaatste editie van het reizende Food Truck Festival. In 2015 werd op Hemelvaartsdag afgetrapt in Rotterdam, waarna Utrecht, Maastricht, Enschede, Nijmegen, Den Bosch en Amsterdam volgden.

Amstelpark Amsterdam
In de hoofdstad, waar bezoekers van 17 tot en met 19 juli terechtkonden in het Amstelpark, passeerde de 200.000e bezoeker de poorten.

Het terrein met foodtrucks is gratis te betreden, wel wordt eenmalig 2,50 euro gevraagd voor de aanschaf van het (eerste) glas.

Bezoeker 200.000 werd door de ‘BurgeRmeester van TREK’ ontvangen en verrast met hapjes en drankjes.

Den Haag
In september is in Den Haag de laatste editie van dit jaar. Van 10 tot en met 13 september strijkt Food Truck Festival TREK neer in het Westbroekpark.

ChefsFriends was de afgelopen maanden diverse keren op bezoek bij een TREK-festival. Fotoverslagen daarvan zijn te vinden in de rubriek iSnaps via deze link.

Vorig artikel

De koelkast van Jonnie Boer

Volgend artikel

Nieuwe dinnershows Villa Thalia met François Geurds

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.