Nieuws

Fletcher Hotels neemt Mercure Hotel Den Haag over

Mercure Hotel Den Haag Leidschendam is overgenomen door Fletcher Hotels. Per 1 april 2016 gaat het hotel verder onder de naam Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag.

Op 1 april 2016 gaat het hotel verder onder de Fletcher vlag. Om dit te vieren komt Fletcher Hotels met een ludieke actie. Iedereen die op 1 april 2016 jarig is en 70 jaar wordt, mag gratis overnachten in één van de 70 unieke Fletcher hotels.

De jarigen kunnen zich aanmelden tussen vrijdag 1 april en vrijdag 8 april 2016 via 0347 – 750 430 of receptie@fletcher.nl onder vermelding van ludieke actie. Let op wees er snel bij, want alléén de eerste 70 aanmeldingen zijn verzekerd van een gratis overnachting.

Restaurant Chiparus
Het hotel ligt nabij het centrum van Den Haag en beschikt over 96 kamers, 7 vergaderzalen, een culinair à la carte restaurant genaamd Chiparus, een gezellige bar en een fitnessruimte.

Verder beschikt het 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag over een ruim terras met uitzicht over een fraaie waterpartij. Het luxe hotel is goed te bereiken vanuit de grote steden Den Haag, Leiden en Rotterdam en de luchthavens Schiphol en Rotterdam The Hague Airport.

70 Hotels
Fletcher Hotels is een oer-Hollandse hotelketen met 70 unieke 3- en 4-sterren hotels die allen zijn gelegen op de mooiste locaties door heel Nederland in de duinen, de heuvels van Limburg en in historische steden. Het hotelbedrijf is al vijf jaar op rij gekozen tot ‘Populairste Hotelketen van Nederland’. Er zijn totaal 2600 mensen werkzaam bij Fletcher Hotels.

Vorig artikel

Menu Gastronomische Tijdreis weer op agenda bij De Echoput

Volgend artikel

Auberge de Zwaan is Brabants aspergerestaurant 2016

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.