Productnieuws

Fever-Tree lanceert tonic water met frambozen en rabarber

Productnieuws – Fever-Tree introduceert een nieuwe variant tonic water uit de bekroonde tonic range. Raspberry & rhubarb combineert de natuurlijke smaken van zoete rabarber met sappige frambozen. Het mixt goed met een London dry gin, maar is ook heerlijk in combinatie met een gearomatiseerde gin, vodka of aperitieflikeur.

Raspberry & rhubarb is een zeer toegankelijke tonic, die smakelijk is voor zowel de klassieke gin & tonic-liefhebber als andere consumenten. Door een lagere dosis van hun signatuur kinine worden de zoete tonen van de ingrediënten versterkt en heeft deze tonic een minder bitter smaakpallet.

Enkel de beste ingrediënten
Bij Fever-Tree draait het om smaak en daarom worden enkel de beste ingrediënten gebruikt. Met de nieuwe tonic water onderscheidt het merk zich met frambozen en rabarber uit het Verenigd Koninkrijk.

Oogsten met de hand
De frambozen worden geoogst in de Schotse Strathmore-vallei. Deze regio is zeer vruchtbaar en staat bekend om de productie van hoogwaardig zacht fruit. De ‘Timperley Early’-rabarber wordt geoogst bij een familiebedrijf in Norfolk. De oogst wordt jaarlijks met de hand gedaan.

Smaak en kwaliteit
Fever-Tree is pionier op het gebied van premium mixen. In tegenstelling tot vele kunstmatige frisdranken wordt er geen compromis gemaakt als het gaat om smaak en kwaliteit. De raspberry & rhubarb tonic water is verkrijgbaar via Drankdozijn en later dit jaar ook bij supermarkten, slijters, andere onlineplatforms en de horeca.

Vorig artikel

De favoriete restaurants in Overijssel van Jarno Eggen

Volgend artikel

13 restaurants krijgen Bib Gourmand van Michelin

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.