Onder de noemer ‘Provincie in de Kijker’ vragen we iedere maand een chef of hotelier naar zijn of haar favoriete delicatessenzaken in de provincie, waarin het bedrijf is gelegen. Deze keer Jan Gaastra van restaurant Bisque in Groningen.
Slagerij Wiebrands – Bellingwolde
‘Ik zou niet weten waar je een nog betere slager moet vinden dan slager Wiebrand. Woorden schieten mij tekort. De leverworst, de metworst, het spek en ga zo maar door. Met stip de beste slager van Nederland. Echt…’
Slagerijwiebrands.nl
Borgman Banketbakkerij – Helpman
‘Een heel goede klassieke banketbakker. Wat je er ook haalt, proeft of bestelt, het is altijd top!’
Borgmanbanket.nl
Leuk en lekker – Groningen
‘Ongelooflijk lekkere delicatessen. Een walhalla voor de smulpaap.’
Leuklekker.nl
Basarz – Groningen
‘De place to be voor liefhebbers van mediterrane smaken. Ik mag er graag komen om mooie en lekkere producten te kopen.’
Basarz.nl
Hein Post Wijn en Gastronomie – Groningen
‘Stel je eigen pakket samen met daarin mooie wijnen, worsten en ander lekkers. Super leuk om weg te geven (of stiekem zelf van te genieten).’
Heinpost.nl
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl, Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, Laurent Smedts Import, Reitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.
Lees verder
-
Bij Schmidt Zeevis wordt altijd uitgekeken naar het seizoen van verse haring. Haring staat niet…
-
Chaîne des Rôtisseurs gaat op zaterdag 5 september de hoogte in met een Dîner Amerial…
-
Wat worden de wijntrends? Welke landen gaan hard? En welke proeverijen mag je absoluut niet…


