Provincie in de kijker

Favoriete delicatessenzaken in Groningen van Jan Gaastra

Onder de noemer ‘Provincie in de Kijker’ vragen we iedere maand een chef of hotelier naar zijn of haar favoriete delicatessenzaken in de provincie, waarin het bedrijf is gelegen. Deze keer Jan Gaastra van restaurant Bisque in Groningen.

Slagerij Wiebrands – Bellingwolde
‘Ik zou niet weten waar je een nog betere slager moet vinden dan slager Wiebrand. Woorden schieten mij tekort. De leverworst, de metworst, het spek en ga zo maar door. Met stip de beste slager van Nederland. Echt…’
Slagerijwiebrands.nl

Borgman Banketbakkerij – Helpman
‘Een heel goede klassieke banketbakker. Wat je er ook haalt, proeft of bestelt, het is altijd top!’
Borgmanbanket.nl

Leuk en lekker – Groningen
‘Ongelooflijk lekkere delicatessen. Een walhalla voor de smulpaap.’
Leuklekker.nl

Basarz – Groningen
‘De place to be voor liefhebbers van mediterrane smaken. Ik mag er graag komen om mooie en lekkere producten te kopen.’
Basarz.nl

Hein Post Wijn en Gastronomie – Groningen
‘Stel je eigen pakket samen met daarin mooie wijnen, worsten en ander lekkers. Super leuk om weg te geven (of stiekem zelf van te genieten).’
Heinpost.nl

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Wild van wild: het misschien wel mooiste culinaire seizoen

Volgend artikel

Ondernemen in coronatijd: Sico de Moel van l’Invité

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.