Provincie in de kijker

De favoriete delicatessenwinkels in Brabant van Adrian Zarzo

Onder de noemer ‘Provincie in de kijker’ vragen we maandelijks een chef of hotelier naar zijn of haar favoriete delicatessenwinkels in de provincie waarin het bedrijf is gelegen. Om jou te helpen bij het vinden van verborgen parels. Deze keer Adrian Zarzo Habraken van Zarzo en Valenzia in Eindhoven.

Bakkerij Renders – Eindhoven

‘Super brood, waaronder hun zeerdesem. Hier haal ik altijd mini-Bosche bollen. Die zijn echt geweldig. Als kind ging ik met mijn oma op bezoek bij de tweede generatie, inmiddels is de leiding in handen van de derde generatie.’
Bakkerijrenders.nl

Henri Bloem – Eindhoven

‘Wijn, port, champagne, gin, ze hebben er van alles. Af en toe wegsmelten bij de volle rekken wijn. Bordeaux en Bourgogne op zijn best. De familie Bongers heeft hier echt een topzaak.’
Henribloem.nl/eindhoven

De Vlindertuin – Best

‘Voor ons restaurant halen wij hier veel minigroenten en blaadjes speciaal voor onze gerechten. Alles wat Frodo aanraakt, smaakt naar meer. Knolselderij, wortel, echt alles uit de koude grond.’

SeaBas the urban fisher – Eindhoven

Foto: Robson Hatsukami Morgan

‘Sebastiaan heeft hier onlangs een geweldig goede viszaak geopend. Midden in de stad. Lekker op de fiets een broodje tonijn halen, of wat haring met wat soja. Echt fantastisch. Top!’
Seabas.nl

Vorig artikel

Restaurant Tribeca in Heeze start met lunch op zaterdag

Volgend artikel

David van Steenderen van Vineum Rotterdam ontvangt Michelin Award

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.