Nieuws

Fan van champagne? Dan mag je deze lunch niet missen!

Gek op champagne, dan is deze lunch er één voor jou! Zondag 25 september draait het om bubbels bij het met een Michelinster bekroonde restaurant De Burgemeester in Linschoten. Als gast krijg je een menu van zes gangen geserveerd, met steeds weer een champagne als begeleider.

Vorig jaar serveerden eigenaren Anne en Sander Spruijt hun champagnelunch voor het eerst. Zondag 25 september wordt dit vervolgd met een tweede editie.

Wie een tafel reserveert, geniet van zes gerechten die worden begeleid door champagne. Bij binnenkomst krijg je eveneens bruisende bubbels geserveerd. De kosten voor deze lunch bedragen 215 euro per persoon. Dit is de prijs voor het menu, de bijpassende champagnes en tafelwater.

Lees ook:
Foto’s vernieuwd restaurant De Burgemeester in Linschoten

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrint en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Hier wil je en kun je bij zijn: 24 chefs koken 24 uur voor het goede doel

Volgend artikel

Bijzondere lunch bij Sofa in Maastricht

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.