Blog

Extreme bonbonsmaken: hoe gekker, hoe beter (soms)

Als Meesterchocolatier is Geert-Jan Heesterbeek van la Fève in Maastricht meer dan wie ook in staat om bonbons te maken met bijzondere smaakcombinaties. En soms geldt daarbij: hoe gekker, hoe beter! Wat te denken van de sushibonbon? Extreem van smaak, maar desondanks populair. Waarom zijn dit soort bonbons in trek?

Deze bijdrage is gemaakt in samenwerking met la Fève chocolade & desserts, één van de vrienden van ChefsFriends. Voor meer informatie over bonbons met bijzondere smaakcombinaties kun je terecht op de website van de Maastrichtse chocoladespecialist. Ook ‘Vrienden van…’ worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

WTOL Academy over decanteren en karaferen van wijnen

Volgend artikel

Rik Jansma nieuwe chef Landgoed de Salentein in Nijkerk

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.