Nieuws

Expositie over Elizabeth Taylor bij Kimpton De Witt in Amsterdam

In de lobby van hotel Kimpton De Witt is deze zomer en tijdens Pride Amsterdam de tentoonstelling ‘Passion’, een ode aan Elizabeth Taylor, te bekijken. Meer dan veertig kunstenaars hebben zich laten inspireren door het turbulente leven van de Amerikaanse actrice.

De tentoongestelde werken gaan over de schoonheid, de filmrollen, de bekende sieraden, de acht huwelijken, de minnaars en de schandalen van Elizabeth Taylor (1932-2011). Ook haar liefdadigheidswerk speelt een rol, met name voor de American Foundation for Aids Research.

De kunstenaars zijn onder andere The London Police, Claudia Hek, Peter Donkersloot, Godelieve Smulders en Adriaan Rees.

Lobby van het hotel
De tentoonstelling in de lobby van het hoofdstedelijke hotel is van 16 juli tot 3 september dagelijks geopend en bestaat uit schilderijen, tekeningen, objecten en foto’s. De expositie is in samenwerking met GO Gallery Amsterdam, waar het tweede deel is te bezichtigen.

Lees ook:
Cocktailbar Super Lyan Amsterdam heropent met nieuw elan
Hotelnacht reikt prijzen uit aan Amsterdamse hotelbars

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Midzomernacht: ruim baan voor de kazen uit het hoge noorden

Volgend artikel

Nieuwe kamers voor Hotel Casa in Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.