Nieuws

Expositie in hotel InterContinental Amstel Amsterdam

Kunstliefhebbers kunnen deze zomer genieten van een tentoonstelling in La Rive en A Bar, restaurant en bar van InterContinental Amstel Amsterdam. In het hoofdstedelijke hotel is ‘The Innocents’ van Laurel Holloman te bekijken, een expositie van portretten van vrouwen en kinderen van 18 maanden tot ver in de 80 jaar.

In hotel InterContinental Amstel Amsterdam vinden regelmatig exposities plaats. De nieuwste is ‘The Innocents’ van Laurel Holloman, te bezichtigen in restaurant La Rive en bar A Bar.

Te zien zijn portretten van vrouwen en kinderen in de leeftijd van 18 maanden tot ver in de 80 jaar. De officiële opening vond plaats op donderdag 30 juni.

A Bar en La Rive
De expositie is een prelude op de tentoonstelling van Laurel Holloman in Museum Jan van der Togt. Haar werk is onder meer geëxposeerd in het Pantheón in Parijs, Ateneo Veneto in Venetië en het Palazzo Italia in Berlijn.

Rogér Rassin
A Bar is de eigentijdse bar van het hoofdstedelijke vijfsterrenhotel. La Rive is het inpandige met één Michelinster bekroonde restaurant, waar de dagelijkse leiding in handen is van executive chef Rogér Rassin en maître-sommelier Ronald Opten.

Chef2Chef: Rogér Rassin en Keng Vichianrat

Executive chef Rogér Rassin en souschef Keng Vichianrat waren deelnemer aan onze rubriek Chef2Chef. Onafhankelijk van elkaar beantwoorden ze voor onze camera vragen over de ander. Hoe goed kennen ze elkaar?

Vorig artikel

Kreeft & Oesterdag bij restaurant De Fuik in Aalst

Volgend artikel

Restaurant Wolf Atelier in Amsterdam volledig vernieuwd

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.