Nieuws

Expositie Amerikaanse reisblogger in Sheraton Airport Hotel

Reisliefhebbers opgelet. Tot en met 31 december kun je bij het Sheraton Amsterdam Airport Hotel een tentoonstelling bezoeken van de bekende Amerikaanse blogger en auteur Jenny McIver. ‘Round the world in 30 days’ toont tien verschillende reisfoto’s van wereldwijde bestemmingen.

In The Gate Bar van het Sheraton Amsterdam Airport Hotel hangen tot en met de laatste dag van dit jaar tien reisfoto’s van wereldwijde bestemmingen van de bekende Amerikaanse blogger en auteur Jenny McIver.

Reis rond de wereld
Heel bijzondere bestemmingen. Wat te denken van Popeye’s Village in Malta, de mysterieuze standbeelden op Paaseiland en een tempel uit de achtste eeuw in Bhutan.

De foto’s zijn gemaakt tijdens een ‘reis rond de wereld in 30 dagen’, waarbij McIver alle zeven continenten bezocht en te bekijken tot en met 31 december. Bij iedere foto hoort een bijzonder verhaal, dat uiteraard ter plekke te lezen is.

De tentoonstelling vindt plaats op het Atrium-level van het hotel, naast hotelbar The Gate en is gratis toegankelijk.

Gerechten en snacks
In de hotelbar kunnen bezoekers genieten van gerechten volgens het ‘Paired-initiatief’: de onverwachte combinatie van kleine gerechten en snacks met de beste wijnen, ambachtelijke bieren en dranken.

De gerechten die er worden geserveerd, zijn geïnspireerd op de bestemmingen die McIver heeft bezocht.

Vorig artikel

Loes en Mariet winnen boek Fijnproeven in Twente

Volgend artikel

De geur van witte rijst: Indische eet- en kookherinneringen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.